Senioriliiton kävelypäivä keskiviikkona 25.5. Salon tori

Yläkuvassa Salon kansallisten seniorien aktiiviset ulkoilijat lähdössä päivän lenkille. Keskellä Pirjo Nurminen kuntoilee monipuolisesti, lajeja löytyy golfista suunnistukseen. Alakuvassa Matti Laakso, Heikki Lange ja Ilpo Sairanen kehottavat liikkunaan.

Kävelystä kunnon kohotusta ja mielen virkeyttä

Seniori-ikäisille omasta kunnosta huolehtiminen on ykkösasioita. Moni seniori kuntoilee päivittäin, tai ainakin muutaman kerran viikossa.
Myös Senioriliiton vuosittainen kävelypäivä keräsi Salon kansallisten seniorien jäsenistöä lenkkeilemään isolla joukolla, keväistä luontoa ja kotikaupungin maisemia lähti tutkimaan viitisenkymmentä ulkoilijaa.
Reitillä keskustelua käytiin tietenkin kunnon säilyttämisestä, kohottamisesta ja ulkoilun tuomasta hyvästä mielestä.
Aktiivisesti senioritoiminnassa mukana olevalla Pirjo Nurmisella kuntoiluharrastus on hyvin monipuolista. - Kuntosalia, golfia, kävelyä ja mökkirappusten ravaamista, hän luettelee.
- Suunnistustakin silloin tällöin, ja talvella hiihtoa.
Mari Ruostesaari puolestaan käy muutaman kerran viikossa kuntosalilla, ja ”jumppavehkeitä” löytyy kotoakin. Sitten vielä lenkkeilyä. Sama trendi on Marjo Karrolla.
- Kuntosalia ja lenkkeilyä.
Salon kansallisilla senioreilla on myös viikottainen aamupäiväkävely, johon jokainen voi osallistua kuntonsa ja innostuksensa mukaan. Porukkaa vetävä Heikki Lange vie ryhmää välillä Tupurin maastoon, välillä Isohärjänmäkeen. Talvella kävellään Salon keskustan tuntumassa.